Wednesday, March 31, 2010

spring projects




WELL WE ( MY OTHER HALF AND I) DECIDED TO DO SOME SPRING PROJECTS THE FIRST ONE IS A SMALL TABLE I BOUGHT OUT THRIFTING =0} I LIKE IT NATURAL BUT "THE OTHER HALF" WANTS IT PAINTED. SO WE PICKED OUT A FUNKY GREEN COLOR. WE ALSO DECIDED TO PAINT ONE OF OUR CHURCH PEWS A SHADE OF BLACK AND THE WALL IT WILL SET ON A GREY COLOR. I AM SUPER EXCITED TO GET STARTED. A WILL POST BEFORE PICS AND AFTER. IT WAS SUPER WARM HERE TODAY WE HOSED OFF THE PORCH AND POOR CASPER WHO WE SEE ALL THE TIME KNOW WAS SO FREAKED BY ALL THE COMMOTION SHE DIDN'T KNOW WHERE TO HIDE. I HOPE EVERYONE HAS ENJOYED THE DAY IT WAS NICE AND SUNNY HERE. A LITTLE WINDY BU I WON'T COMPLAIN.

Wednesday, March 24, 2010

ABANDONED


wow i bet you guys think i forgot about you!? no i didn't i just haven't had a lot to write about except for work stuff i have been working a lot of hours. monday i started feeling all congested well now i feel like pooh!!! i did go thriftying for just sa little bit today. i got some cool linens and a new bowl. i will post some pics of the stuff tomorrow. did some ebaying one could really get themselves in trouble when surfing. won this fabric way cool i really love it!!! well i hope all of you are doin ok.

Friday, March 12, 2010

BUSY BEE

I HAVEN'T FORGOTTEN YOU GUYS LIFE AND WORK HAVE BEEN BUSY FOR ME BUT I PROMISE TO POST MORE TOMORROW AND I WILL ADD SOME PICS FROM THE WORKSHOP WEEKEND.